Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100137 Library:50560 in /www/htdocs/chirurge/wp-includes/wp-db.php on line 1633
C.H.P. Arts – Home

Welkom op de website van de vakgroep chirurgie en orthopedie !


  Contact : 088-005 8888

C.H.P. Arts

Persoonlijke noot

“Als vaat- en longchirurg vind ik het belangrijk om technisch hoogwaardige zorg te leveren en samen met de patiënt een zorgvuldige afweging maken over het te volgen behandeltraject. Naast het leveren van toegewijde zorg voor het ziektebeeld, vind ik aandacht voor de patiënt als geheel onmisbaar. Ik realiseer me dat het hebben van een ziekte veel angst en onzekerheid met zich mee kunnen brengen. Door middel van persoonlijke aandacht, zorg en uitleg hoop ik dit zoveel mogelijk weg te kunnen nemen.”

Opleidingen en werkervaring

Mevrouw Arts werkt sinds 1 maart 2017 in Rijnstate. Zij behaalde het arts-examen (cum laude) in 1996 aan de Universiteit Utrecht. Daarna was ze 1 jaar werkzaam als anios kinderchirurgie in het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Van 1998 tot 2001 verrichte zij promotieonderzoek bij de afdeling vaatchirurgie en het laboratorium haematologie van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU). In 2002 promoveerde ze op het proefschrift ‘Towards clinical application of microvascular endothelial cell seeding.

Van 2001-2005 volgde ze de opleiding heelkunde in het Jeroen  Bosch Ziekenhuis (JBZ) ’s-Hertogenbosch en van 2005-2008 in het UMCU. Ze specialiseerde zich verder in de longchirurgie gedurende 2 jaar (2008-2010) in het JBZ. Van 2010 tot 2014 werkte ze als fellow vaatchirurgie in het Meander Medisch Centrum Amersfoort . Vanaf 2011 is ze, naast longchirurg, gecertificeerd als vaatchirurg met hierbij ook de endovasculaire aantekening. Hierna heeft ze gewerkt  in het Deventer Ziekenhuis te Deventer (2015-2016) en het Radboud Universitair Medisch Centrum (Radboudumc) Nijmegen (2016-2017).

Speciale aandachtsgebieden

• Vaatchirurgie
• Toegangschirurgie
• Flebologie
• Diabetische voet- en wondzorg
• Longchirurgie

Nevenactiviteiten

• Lid van de Hecovan (hemangiomen en congenitale vaatmalformaties Nijmegen) werkgroep Radboudumc Nijmegen
• Ontwikkeling wondexpertise centrum Meander Medisch Centrum Amersfoort en Radboudumc Nijmegen
• Jaarlijkse nascholing Fysiotherapeuten Claudicationet – Regio Amersfoort
• Endovasculair fellowship Universitair Ziekenhuis Gent (Prof. dr. F. Vermassen) (2015)

Lidmaatschappen

Nederlandse Vereniging voor Heelkunde
Nederlandse Vereniging voor Vaatchirurgie
Nederlandse Vereniging voor Longchirurgie
European Society of Vascular and Endovascular Surgery
European Society of Thoracic Surgery