Welkom op de website van de vakgroep chirurgie en orthopedie !


  Contact : 088-005 8888

Disclaimer

Hoewel de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk is, kunnen er op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. De vakgroep Chirurgen en Orthopeden Rijnstate te Arnhem zijn daarom niet aansprakelijk voor de juistheid ervan. De website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite komen toe aan de Maatschappen Chirurgen en Orthopeden van het Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem. Het gaat hier om alle teksten, afbeeldingen of andere informatie. Het is niet toegestaan informatie op deze site, ongeacht de verschijningsvorm, te wijzigen, reproduceren, transporteren of te distribueren. Hiervoor moeten de Maatschappen Chirurgen en Orthopeden van het Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem vooraf schriftelijk toestemming geven.

Virussen en veiligheid
Er is regelmatig een controle op (computer-)virussen op de website. Dit is echter geen garantie dat uw computer(apparatuur) virusvrij is.
Ook kan deze site links bevatten naar andere websites. De Maatschappen Chirurgen en Orthopeden van het Ziekenhuis Rijnstate te Arnhem zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites. Dit geldt ook voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een site die aan deze internetpagina is verbonden.